Pirkko Mannola

Pirkko Mannola on olennainen osa suomalaista viihdemaailmaa. Hänet tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa ja televisiossa, mutta hän myös laulaa levyillä ja esiintyi teatterilavoilla.

Mannola aloitti uransa jo nuorena 1950-luvun lopulla ja nousi nopeasti suosioon. Mannola esiintyi lukuisissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, hänen roolisuorituksensa olivat usein hyvin pidettyjä.

Lisäksi Mannola on musiikin parissa ja on levyttänyt useita kappaleita uransa aikana. Hänen lauluäänensä on tunnistettava ja hänen esittämiensä kappaleet suosittuja.

Pirkko_Mannola_el_____onnellisessa_parisuhteessa_G__ran_Stubbin_kanssa_Uldfi.jpg

Pirkko Mannola

Pirkko_Mannola_el_____onnellisessa_parisuhteessa_G__ran_Stubbin_kanssa_Uldfi.jpg

Pirkko Mannola on monipuolinen taiteilija, joka teki vaikutuksen suomalaiseen viihdemaailmaan. Hänet tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa ja televisiossa, mutta hän myös laulaa levyillä ja esiintyi teatterilavoilla.

Mannola aloitti uransa jo nuorena 1950-luvun lopulla ja nousi nopeasti suosioon. Mannola esiintyi lukuisissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja hänen roolisuorituksensa olivat usein hyvin pidettyjä.

Lisäksi Mannola on musiikin parissa ja on levyttänyt useita kappaleita uransa aikana. Hänen lauluäänensä on tunnistettava ja hänen esittämänsä kappaleet suosittuja.

Pirkko Mannola -tuotteet

Shopping Cart
Scroll to Top
×